cover

Listen or download "Samtal 35 Tidningen Dagen Skrev 2001 Att De Som Får Asyl är En Kristen Nio Muslimer" music song for free. Please buy "Samtal 35 Tidningen Dagen Skrev 2001 Att De Som Får Asyl är En Kristen Nio Muslimer" album music original if you like the song you choose from the list. If one of the songs on the list are the copyright belongs to you, please Contact Us to send DMCA removal request, we will process at least 72 hours after we received your request.

Download Full Album songs "Samtal 35 Tidningen Dagen Skrev 2001 Att De Som Får Asyl är En Kristen Nio Muslimer" FAST DOWNLOAD

.

Title : Samtal 35: Tidningen Dagen skrev 2001 att de som får asyl är en kristen, nio muslimer
Description : Tidningen Dagen skrev 2001: Av dem som får asyl är en kristen, nio muslimer

”Samtal med samhället” talade med redaktionen på tidningen Dagen, som har en kristen profil. I början av 2000-talet skrev man i Dagen om att endast en av tio sökande som fick asyl var kristen. Den helt övervägande andelen var muslimer.

Idag kan man inte med säkerhet göra samma jämförelse, eftersom det inte förs någon statistik över de asylsökandes tro. Jämförelsen var relevant då – och borde vara det fortfarande – med tanke på att kristna är den mest förföljda religiösa gruppen i framför allt Mellanöstern och Nordafrika.

Ändå verkar Migrationsverket ha tagit för litet hänsyn till att kristna inte bara far illa i de länder de flyr från utan också ute på blandade migrantförläggningar.

Källa: Dagen.se
/kristna-far-oftare-avslag-pa-asylansokan-1.266987
Size : 73.41MB
Duration : 07:16
Like : 1
Play : 87
Download as MP3 | Fast Download